EeQ logo
 
 
Ervaar e-Quotiënt Het bedrijf | Diensten | De portfolio | Jobs | De extra's | De portaal

 

De portfolio:

   Overzicht 
   Ontwikkeling 
   Productie 
   Controle 
   Management 
   Training 
   Traject 
   BCP 

Training

EeQ onderkent dat IT, en vooral vernieuwing, nieuwe technologie en projecten een questie zijn van werken, "smart" maar toch ook hard. Het resultaat, en vooral de buy-in van de organisatie eist uiteindelijk dat de mensen binnen de organisatie het resultaat zelf kunnen gebruiken in alle opzichten of het zelf kunnen beheren, laten groeien en/of aanpassen.
Dit betekent praktisch kennis overdracht. Noem het niet alleen training, of opleiding, maar ook coaching en mentoring.

Voorbeelden:
  • JAVA: een groep ASP programmeurs werd omgeschoold tot JAVA programmeurs. Daarbij was het motiveren van de programmeurs belangrijker dan de nieuwe technologie.
  • e-marketing: een website is gemaakt en staat life op het web... Echter, geen bezoekers. Waarom? Zoekmachines vonden en kenden de website niet. Als de zoekmachines de site al zouden vinden, essenti‘le elementen en informatie ontbrak. En de medewerkers wisten of begrepen de dynamiek niet. EeQ leerde de geheimen van metadata werd toegevoegd, de structuur van de website werd aangepast en actieve geïntegreerde marketing werd opgestart.
  • UML: veel gehoord, soms begrepen, weinig gebruikt? UML kan niet alles, maar met een praktische 3-daagse van EeQ na 2 dagen voorbereiding in het bedrijf werden de belangrijkste elementen met success in zowat alle afdelingen ingevoerd.

EeQ richt zich niet op niet-kritische standaard opleidingen. EeQ geeft enkel aangepaste ('capita selecta' en/of 'accelerated') en voor ROI (Return Upon Invest) bedoelde opleidingen.
Voor langlopende opdrachten zorgen we tevens voor een mix van stimulators (zoals we onze "docenten" of begeleiders noemen) met verschillende achtergrond om een gevarieerde en genuanceerde overdracht van de nodige kennis te garanderen.

 

EeQ trekt en denkt mee in de loopgrachten...
 
© 2001-2007, http://www.EeQ.be Help? info@EeQ.be