EeQ logo
 
 
Ervaar e-Quotiënt Het bedrijf | Diensten | De portfolio | Jobs | De extra's | De portaal

 

De portfolio:

   Overzicht 
   Ontwikkeling 
   Productie 
   Controle 
   Management 
   Training 
   Traject 
   BCP 

Overzicht van de portfolio

EeQ werkt met ervaren mensen en is ook daardoor niet gebonden aan een bepaalde niche van de markt. De rode draad door onze portfolio is samen te vatten in deze kernwoorden:
  1. common sense: het gezonde verstand zorgt dat een probleem in diverse sectoren onderkend en aangepakt wordt.
  2. kruisbestuiving: "code reuse" edm zijn buzz words en te technologie gebonden. EeQ werkt naar "kruisbestuiving" toe, zodat veel sneller een (eerste) oplossing in gebruik genomen kan worden.
  3. training: een oplossing in gebruik nemen is bij ons ook training en coaching geven, zodat de gebruikers weten wat en hoe.
  4. praktisch: EeQ kan ook de operations borgen, maar streeft voornamelijk dit door de eigen organisatie te laten doen, op sporadische updates na.

EeQ wordt vaak gecontacteerd door bedrijven die een zekere achterstand opgelopen hebben, om een serieuze injectie met kennis uit progressievere omgevingen te geven op korte termijn. Solied projectmanagement is hierbij het kernbegrip.
EeQ wordt evenzeer gecontacteerd door bedrijven die (vroege) nieuwe technologie binnen willen halen, aan het binnenhalen zijn of binnenhaalden en merken dat een en ander toch wat immatuur, meer vaardigheden en kennis of achtergrond vereisen. Flexibiliteit is hierbij het kernbegrip.

 

Een selectie van onze resultaten...
 
© 2001-2007, http://www.EeQ.be Help? info@EeQ.be